livlösa liv

har ett problem.vet iinte vad jag ska ta mig till. tiden går men jag står still, så känns det när man slutat bry sig. som jag gjort ungefär :P hade en debatt på skolan idag och det blev kaos. bokstavligen kaos. vi skrek på varan och några syntes det på att dom egentligen bara ville gå och slå ner någon. helt absurt. men kuiligt också för klassen får släppa loss lite då iaf :) älskar min klass. åtminstånde delar av den
 
 
 

kalajs

haft en heeelt sjukt rolig helg med underbara människor! lyckad fest hos Marina med fler gäster än vad som borde fått plats.. men gick så bra så. Finns det hjätrterum finns det stjärterum som man säger! tyvärr vart man lilla illa på söndagen då man skulle träffa familjen och kolla hockey, vilket var himla roligt må jag säga! ÖIK vann med 9-0 mot njurunda. meen var som sagt inte speciellt pigg. 
idag har jag och underbara Vicktoria och Amanda varit uppe på Björkbacka till några söta pensionerer och sjungit en trudilutt för dem eftersom vi hade det som projekt i hälsopedagogiken, var mysigt och gillar starkt gamla och söta människor! 
inget mer att säga nu än att helgen var AWESOME!!!!! 
 
några av dom få bilder jag lyckades knäppa från festen 

plugg

idag vaknade jag kl 10, fick feber igår så bestämde mig redan då att det inte blev nån skola idag för min del. Dessvärre kan jag inte slappa och kolla på film och ta det lugnt som jag önskar jag kunnat få göra, nejnej, jag har hur mycket plugg som helst jag måste göra eftersom jag aldrig är på skolan längre.. har inte haft engelska på 4 veckor och har 4 uppgifter som ska vara inlämnad innan jul :p
Var iaf en sväng till marina igår om man ska ta upp några positiva faktorer i mitt liv. Vi kollade på Abraham Lincon the vampire hunter och käka chokladglass och myste, tog igen rätt mycket som inte hade diskuterats på nästan två veckor (!) det var riktigt mysigt, trots att vi båda är lite sjuklingar. Idag kommer mammsen och systeryster in till stan också som jag hoppas på kan lysa upp min värld lite till :)

té och mackor

håller på kurerar min hals för fullt med tusen koppar té och lite mackor , eftersom jag blev sjuk i söndags och har svinit ont i halsen. det braiga är att jag inte känner av några andra symtom idag förutom att halsen håller på att gå av.. var värre igår när jag både hade det och mådde så illa att jag inte åt nåt på hela dan.
Jag har nyss varit och handlat in ett stort förråd med halstabletter som jag tänkte knarka upp ikväll. hejhej :)

flingor

Inatt sov jag inte så bra, mått dåligt hela kvällen och tänkt alldeles för mycket som vanligt,
sitter och äter min frukost och ska i alla fall pallra mig iväg på skolan nu och hoppas på lite trevliga ansikten att mötas av idag så kanske man kan bli på ett lite bättre humör :)

Nya bloggen

Passar på att göra ett inlägg nudå när jag ändå håller på. Har redigerat hela bloggen och städat upp den lite från gamal skit, hehe. tog några h men nu är jag klar (för tillfället).
jaa, men då ska jag ta och plocka lite inför skolan imorrn så inte det blir stressigt när jag ska iväg :)
får följa med en bild också på hur håret ser ut nu :)  
 
 
 

RSS 2.0